Wie?

Kaat

Coessens

"De kinderopvang is me met de paplepel ingelepeld. Ik hou van de variatie in de job, iedere dag is anders. Eigen kinderen mee in de opvang, samen zien opgroeien met de andere kinderen is een luxe. Mijn  job kent vele invullingen, vele uitdagingen met een grote verantwoordelijkheid maar ik zou niet anders willen;"

Kimberly

Vanwalleghem

"Ik wil de kinderen graag extra waarden meegeven, wil samenwerken met de ouders om een goede fond te leggen in hun jonge jaren. Ik wil ze de ruimte geven om zichzelf te zijn met specifieke individuele zorg waar ze zich kunnen ontplooien op hun eigen manier. "

Kathy

Declercq

"De liefde die je krijgt vind ik zo oprecht. Daarom vind ik hechting heel belangrijk. Ik probeer kinderen en ouders een goed gevoel te geven. En daarnaast met raad en daad bij te staan."

Beccie

Van Pamel

"Ik doe dit werk heel graag en met véél liefde. Ik hou van de lachende gezichtjes en de lieve knuffels. Zelf ben ik heel graag creatief bezig, ik heb een grote dosis geduld en een rustige uitstraling."

Stiene

Demasure

"Ik ben gestart in 't Achterhuisje als baby! Eigenlijk hielp ik altijd graag met de kleintjes. Als tiener bleef ik komen om te helpen, dan als vrijwilliger, dan als stagiaire en uiteindelijk als collega. Een droom die is uitgekomen."

Lore

Dewaele

"Ze zijn zo lekker onbevangen en je krijgt er zoveel liefde van! Het is een voorrecht om deel uit te maken van hun ontwikkeling. Elke dag is anders en dit maakt het ooo zo boeiend. Een (glim)lach van een kind... niks zo schoon."

Cinthy

Declercq

"De grootste uitdaging van mij om dagelijks met kinderen te werken is een gezond evenwicht vinden tussen liefde, kennis en wijsheid. "

Dany

Depreitere

"Grijs en minder aanwezig maar de passie groeit verder, inzichten verruimen en de goesting om bij de kinderen te zijn, nijpt. Als oprichter enorm trots op wat vandaag is bereikt en zo benieuwd naar wat de toekomst nog brengt."